TERMENI ȘI CONDIȚII

 1. TERMENI ȘI CONDIȚII
 2. CONDIȚII DE UTILIZARE

III. TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE AFILIERE ––––––––––––––––––––––-  

 1. TERMENI ȘI CONDIȚII

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiileTermenii de rambursare și Condițiile de utilizare ale acestui site, condiții ce vă sunt  prezentate mai jos. Accesul și / sau vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, ce implică acceptul dumneavoastră explicit cu privire la aceștia. Site-ul  https://newretro.ro/, numit în continuare newretro.ro este proprietatea NEWRETRO SRL, înregistrată în Otopeni, Str Grivita, Nr 35E, Ilfov, RO56INGB0000999904529997, J23/2385/20.08.2012. Acest regulament se aplică tuturor vânzărilor de bunuri de către Newretro SRL prin intermediul newretro.ro. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor care se regăsesc mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile companiei NEWRETRO SRL. vă rugăm să nu accesați acest site. Newretro SRL își rezervă dreptul de a efectua modificări ulterioare acestui contract, fără a notifica în prealabil părțile.  

 1. DEFINIȚII

În înțelesul prezentului regulament, următorii termeni se definesc astfel:

 • beneficiar : persoane fizice sau juridice care plasează o comandă pe site-ul newretro.ro;
 • furnizor : compania Newretro SRL, identificată la Registrul Comerțului cu J23/2385/20.08.2012, CUI 30567164 și având sediul social în Otopeni, Str Grivita, Nr 35E, Ilfov, și denumit în continuare newretro.ro;
 • produse : bunuri care urmează a fi livrate de furnizor către beneficiar că urmare a contractului încheiat;
 • comandă : o formă electronică de comunicare între beneficiar și furnizor, prin care furnizorul își dă acordul de livrare a produselor solicitate, iar beneficiarul este de acord să achite contravaloarea produselor comandate;
 • contract : o comandă confirmată și validată de către furnizor.
 1. DREPTURILE DE AUTOR (COPYRIGHT)

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site web aparțin în totalitate companiei Newretro SRL și nu se pot copia sau folosi fără acordul scris al proprietarului.

 • Site-ul și toate elementele acestuia (grafică web, texte, programe etc.) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor.
 • Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.
 • Persoanele care accesează newretro.ro au dreptul de a vizualiza întregul conținut și de a insera link-uri către acest site web pe alte site-uri cu caracter comercial sau publicitar.
 • newretro.ro își rezervă dreptul de a refuză colaborarea cu clienții care au un comportament inadecvat sau limbaj necivilizat și agresiv.

 

 1. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

Datele personale introduse de către utilizator pe newretro.ro vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs, etc.

 • Aceste informații garantăm că nu vor fi furnizate sau vândute unei terțe părți.
 • newretro.ro nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră.
 • newretro.ro garantează pentru protecția și confidențialitatea datelor dumneavoastră personale conform Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare și a Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.
 • Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces asupra datelor personale, de modificare, de dreptul de a înceta prelucrarea lor, dreptul de opunere a prelucrării lor și dreptul de a vă adresa justiției. Vă puteți exercita aceste drepturi prin expedierea unei cereri scrise către newretro.ro, semnată și datată.
 • Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifică conținutul acestui site web sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul newretro.ro va fi considerată tentativă de fraudă și va fi pedepsită penal conform legislației române în vigoare de către autoritățile competente.
 • Datele dumneavoastră personale sunt colectate, în maximă siguranță, numai în scopul de a vă înregistra și livra comenzile efectuate pe newretro.ro.

 

 1. ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR
 • Site-ul newretro.ro poate fi accesat şi vizitat fără nicio restricţie şi fără a necesita înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont).
 • Înregistrarea că utilizator vă va oferi însă posibilitatea de a avea acces la detaliile şi situaţia comenzilor, primirea newsletterului newretro.ro, aflarea tuturor actualizărilor şi beneficiilor oferite de noi, oferte promoţionale exclusive pentru utilizatori. În cazul în care alegeţi să vă înregistraţi pe site-ul nostru, vă daţi acordul asupra acestor Termeni şi Condiţii de utilizare şi asupra Politicii de Confidenţialitate. În timpul procesului de înregistrare a contului vi se va cere să selectaţi o parolă unică. Sunteţi deplin responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii acestei parolei şi pentru toate activităţile care au loc sub parolă. Prin autentificarea în contul dvs. declaraţi şi garantaţi că:
 • sunteţi clientul care s-a înregistrat pe site;
 • utilizaţi serviciile exclusiv în scopurile autorizate;
 • nu veţi selecta sau utiliza un nume de utilizator al unei altei persoane cu intenţia de a juca rolul acestei persoane;
 • nu veţi selecta sau utiliza un nume de utilizator, pentru care o altă persoană are dreptul, în cazul în care nu aveţi autorizaţia acelei persoane de a folosi numele acesteia;
 • nu sunteţi un concurent al newretro.ro, sau reprezentant al acestuia.

 

 1. COMANDA

Confirmarea comenzii de către beneficiar aduce după sine acceptarea Termenilor și condițiilor impuse de newretro.ro. Se consideră finalizată comandă în momentul în care beneficiarul o confirmă prin semnarea documentelor curierului newretro.ro.  

 1. CONDIȚII DE REZERVARE A COMENZILOR
 • comenzile se pot rezerva maxim 5 zile lucrătoare;
 • pentru sectiunea de reduceri nu se fac rezervări.

 

 1. MOD DE PLATĂ

newretro.ro vă pune la dispoziție următorul mod de a plăti produsele comandate.

 • ramburs, prin plata numerar către curier, la livrarea coletului, sau la Oficiul Poștal.
 • cu cardul, prin serviciul de plata online

 

 1. GARANŢIA PRODUSELOR
 • newretro.ro comercializează produse second hand, aceste produse provin din surse propriI sau de la diversi furnizori; PRODUSELE DE PE NEWRETRO.RO NU SUNT PRODUSE NOI, ELE SUNT SECOND HAND!

 

 1. GARANŢIA PREŢURILOR

Produsele comercializate pe acest site web NU includ TVA (0 % din valoarea produsului) deoarece compania noastră nu este plătitoare de TVA. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel afișat pe site în momentul plasării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a schimbă  prețul produselor fără o notificare prealabilă,  dar în același timp ne luăm răspunderea că valoarea comenzii dumneavoastră  nu se modifice după confirmarea acesteia de către operatorii noștri.  

 1. PRODUSELE

newretro.ro furnizează toate informaţiile şi detaliile cu privire la dimensiuni, mărimi, culori, compoziţia materialelor utilizate, instrucţiuni de îngrijire şi spălare şi orice detaliu care poate îndruma clientul în alegerea produsului corespunzător, precum şi folosirea pe termen cât mai lung al produselor. newretro.ro nu îşi asumă răspunderea în cazul nerespectării instrucţiunilor de utlizare  de pe site-ul newretro.ro. 

Imaginile produselor pot diferi uneori față de produsul comercializat astfel:

 • culorile pot diferi ca nuanță datorită calității imaginii și setarilor monitorului;

 

 1. LIVRAREA COMENZILOR ȘI COSTUL TRANSPORTULUI

Livrarea comenzilor se face prin firma de curierat rapid, la adresa de livrare completată la plasarea comenzii, sau prin Poșta Română. În cazul în care beneficiarul nu este găsit la adresa menționată la plasarea comenzii, curierul va reveni de două ori în încercarea de a contacta beneficiarul. În condiția în care după cele două încercări beneficiarul nu a fost găsit la adresa menționată la plasarea comenzii, comandă va fi anulată și prezentul contract va fi considerat anulat. În cazul în care la livrare coletul prezintă urme de deteriorare sau ambalajul este desfăcut va rugăm să refuzați comanda și să luați legătura cu departamentul de relații cu clienții trimițând un e-mail către adresa  contactnewretro@gmail.com. 

 1. PREŢUL TRANSPORTULUI

TAXA de transport este FIXĂ, în sumă de 15 lei (TVA inclus) oriunde în țară, prin Curier Rapid, și 13 lei, prin Poșta Română. Livrarea este de 1-2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.  

 1. PROGRAMUL DE LIVRARE

Livrările se fac de Luni-Vineri în intervalul orar 09:00-17:00. Înainte de efectuarea livrării veți fi contactat telefonic de unul din curieri pentru a confirma adresa de livrare, sau veși primi o notificare de la Oficiul Poștal de care aparțineți. Dacă în acest timp nu sunteți la adresa de livrare, puteți cere ca livrarea să se facă la o altă adresa sau să specificați un interval orar în care sunteți la adresa la care ați cerut livrarea la plasarea comenzii.  

 1. RETURNAREA PRODUSELOR

Se pot returna doar produsele care se află în aceeași stare fizică în care au fost livrate: fără urme de folosire, în integritate totală (dacă au avut accesorii este necesar să le înapoiați), fără rupturi, în ambalajele originale. Produsele pot fi returnate în următoarele două cazuri: 14.1. În situația în care beneficiarul returnează un produs din motive care îl privesc sau oricare alt motiv nejustificat invocat de beneficiar care nu reprezintă o greșeală a newretro.ro (produs defect sau mărime / produs trimis greșit), compania newretro.ro este responsabilă doar cu returnarea banilor pe produsele comandate, nu și pe cheltuielile de transport de returnare ce revin direct în sarcina beneficiarului și doar în condițiile în care returnarea s-a făcut în termenul de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, conform OUG 34/2014. 14.2. În situația în care beneficiarul returnează un produs din motive care ne privesc:

 • produsul trimis nu este cel comandat 

Ne cerem în avans scuze pentru neplăcerile cauzate, iar compania newretro.ro este responsabilă cu returnarea banilor pe produsele comandate, cât și a cheltuielilor de transport de returnare a produselor. Pentru a se putea efectua procesul de returnare a unui colet este necesar că dumneavoastră să anunțați intenția de returnare, prin accesarea zonei de pe site legată de retunarea produselor.  

 1. CONDIŢII DE RETURNARE

În cazul în care ați întâmpinat o problemă în comanda dumneavoastră (mărime nepotrivită, produsul nu a fost pe placul dumneavoastră, comandă greșită sau alt motiv), puteți returna sau schimba produsele în termen de 15 zile calendaristice de la primirea acesteia. În primul rând, trebuie să ne semnalati intenția de a returna/schimba produsele achiziționate, prin e-mail la contactnewretro@gmail.com. Ulterior veți fi contactați de un membru al personalului nostru pentru confirmare, iar noi vom trimite la dumneavoastră un curier în cel mai scurt timp pentru a ridica produsele aferente returului / schimbului. După ce acestea ajung la noi, va vom trimite alt produs în schimb sau vă vom returna suma achitată în contul dumneavoastră bancar în termen de 30 de zile. Costurile de retur și schimb vor fi suportate integral de către cumpărător, excepție făcând cazurile în care eroarea produsă a fost din vină noastră. Înainte de retur, vă rugăm să vă asigurați că aveți toate elementele necesare pentru a efectua returul: ambalajul original, etichete intacte și toate documentele care au însoțit produsul. Acestea, cât și produsul, trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire (produsul să nu fie purtat sau deteriorat – cu excepția defectelor deja semnalate de către client). Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de orice comandă / retur / schimb, iar pentru orice nelămurire dați-ne un semn la contactnewretro@gmail.com. newretro.ro își rezervă dreptul de a determina eligibilitatea pentru restituiri și de a actualiza această politică în orice moment fără notificare.  

 1. RECLAMAȚII

Pentru orice reclamații, sugestii, nemulțumiri sau întrebări legate de newretro.ro vă recomandăm să ne contactați la adresa de e-mail contactnewretro@gmail.com .  

 1. FORȚA MAJORĂ

newretro.ro nu poate fi considerat răspunzător pentru expedieri întârziate în cazurile:

 • cazul fortuit : blocaje rutiere, surpări de teren în apropierea șoselei, căderi de poduri, accidente rutiere, probleme mecanice ce pot apărea în modul de transport, etc.;
 • cauze naturale : furtuni, incendii, inundații, zăpadă sau îngheț, etc.;
 • cauze umane : războaie, starea de asediu, greve, revoluții, etc..

 

 1. LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII
 • newretro.ro nu este răspunzător pentru acuratețea datelor furnizate utilizatorului sau pentru erorile, greșelile, neindeplinirile, întârzierile sau întreruperile fluxului de date indiferent de motiv.
 • newretro.ro nu este răspunzător pentru daunele aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să va infecteze calculatorul sau alt echipament că urmare a descărcării vreunui conținut, accesării sau utilizării acestui site web.
 • newretro.ro nu este răspunzător pentru nici un fel de daune (inclusiv, dar fără a se limita la daune rezultate din date pierdute, profituri pierdute) rezultate că urmare a folosirii, sau a incapacității de folosire, a informațiilor prezente pe acest site web, chiar dacă compania a fost prevenită în legătură cu posibilitatea producerii unor astfel de daune.

 

 1. JURISDICȚIA ȘI SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

Legea aplicabilă este legea română. Toate litigiile privind interpretarea, executarea sau încetarea prezentilor Termeni și Condiții se vor rezolva pe cale amiabilă de către reprezentanții părților (beneficiar și furnizor). În cazul imposibilității unei înțelegeri între părți, soluționarea litigiului revine instanțelor de judecată române. https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO  

 1. DISPOZIȚII FINALE

În momentul utilizării site-ului și efectuării unei comenzi, utlizatorul/clientul declară că a luat la cunoștință și este de acord în totalitate cu cele menționate mai sus. Acceptarea termenilor și condițiilor pe newretro.ro dă naștere unui contract între părți, facând aplicabile clauzele din Codul Civil și Comercial.   ––––––––––––––––––––––-

 1. CONDIȚII DE UTILIZARE

 

 1. DISPOZIȚII INTRODUCTIVE

Aceste condițîi de utilizare guvernează drepturile și obligațiile reciproce între societatea comercială Newretro SRL, identificată la Registrul Comerțului cu J23/2385/20.08.2012, CUI 30567164 și având sediul social în Otopeni, Str Grivita, Nr 35E, Ilfov, (denumită în continuare „furnizor“) și alte persoane, utilizatorii serviciilor newretro.ro (denumite în continuare „utilizator“), obligații care decurg din încheierea contractelor de prestări de servicii („contract privind furnizarea de servicii“) încheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet newretro.ro (în continuare „site”) eventual prin intermediul Facebook sau Instagram. Acordul mai reglementează drepturile și obligațiile și alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor newretro.ro.

 • Furnizorul poate modifica sau completa condițiile de utilizare. Modificările vor întră în vigoare imediat după publicarea pe site-ul web.

 

 1. CONȚINUTUL CONTRACTULUI DE FURNIZARE DE SERVICII

Furnizorul se angajează că pe baza acordului privind furnizarea de servicii să includă utilizatorul în sistemul newretro.ro. Utilizatorul se angajează să furnizeze informațîi cu caracter personal valabile.  

 1. ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI DE FURNIZARE SERVICII

Încheierea contractului se face prin trimiterea unui mesaj pe adresa de e-mail a furnizorului de servicii, pe pagina web newretro.ro. Adresa de e-mail specificată de către utilizator este considerată corectă în sensul condițiilor de utilizare. Utilizatorul este de acord că furnizorul poate începe furnizarea de servicii în cadrul contractului de furnizare servicii imediat după încheierea acestuia. Utilizatorul este de acord să folosească mijloace de comunicare la distanță în încheierea contractelor de servicii. Costurile aferente folosirii de către utilizator a mijloacelor de comunicare la distanță, în scopul încheierii contractului privind furnizarea de servicii (de exemplu, costul unei conexiuni internet) sunt suportate de către utilizator.  

 1. TERMENII DE SERVICIU

Furnizorul nu trebuie să presteze serviciile în cazul în care prestarea acestora este împiedicată de probleme din partea clientului sau a unor terțe părți. Furnizorul de servicii nu trebuie să presteze serviciile în special în cazul unui deficit de furnizare a energiei electrice, defecțiuni în rețeaua de date, alte defecțiuni cauzate de terțe părți sau intervențîi de forță majoră. Pe parcursul furnizării serviciilor pot apărea întreruperi intermitențe, restricțîi temporare, întreruperea sau degradarea calității serviciilor.  

 1. RĂSPUNDEREA FURNIZORULUI FAȚǍ DE DEFECTE DE PRESTARE A SERVICIILOR, RECLAMAȚII

Drepturile și obligațiile părților cu privire la răspunderea furnizorului în caz de servicii defectuoase este reglementată de legislația relevantă. Drepturile de utilizator care decurg din răspunderea pentru furnizorul de servicii defecte furnizor se revendică întotdeauna la furnizor, în scris, prin trimiterea unui e-mail la adresa de contact: contactnewretro@gmail.com.

UTILIZAREA SERVICIILOR

Accesul la serviciu este destinat exclusiv utilizatorului. Utilizatorul nu este autorizat fără acordul prealabil scris al furnizorului să permită utilizarea serviciilor de către terțe persoane.

 • Utilizatorul nu poate utiliza mecanisme de service, instrumente, software sau proceduri care au sau ar putea avea un impact negativ asupra funcționării echipamentelor furnizorului, securitățîi internetului sau a altor utilizatori de internet.
 • Utilizatorul nu poate desfășura activități orientate spre împiedicarea sau restricționarea funcționării serverului furnizorului pe care acestea operează serviciile, sau să efectueze alte atacuri la acest server, sau să fie asistat în astfel de activități de terțe părți. În special serverul furnizorului pe care acesta operează serviciul nu poate fi încărcat cu solicitări automate.

 

 1. ALTE DREPTURI ȘI OBLIGAȚII ALE PǍRȚILOR
 • Utilizatorul recunoaște faptul că programele de calculator care creează paginile web ale site-ului sunt protejate de drepturi de autor.
 • Utilizatorul se angajează să nu desfășoare nicio activitate care ar putea permite fie utilizatorului fie unor terțe părți să intervină în mod ilegal sau să folosească programe de calculator pentru care executorul sau beneficiarul drepturilor de proprietate este furnizorul.
 1. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE ȘI PERMISIUNEA DE A TRIMITE MESAJE COMERCIALE

Confidențialitatea utilizatorului persoană fizică, este prevăzută de legea Privind protecția datelor cu caracter personal, cu modificările ulterioare.

 • Utilizatorul persoană fizică consimte la prelucrarea următoarelor date cu caracter personal: adresa de e-mail, orașul de reședință, interesele specificate în serviciul newretro.ro, datele fundamentale furnizate de rețeaua Facebook sau Instagram, lista de prieteni de pe Facebook și Instagram, și adresa de e-mail a contului utilizatorului în rețelele Facebook și Instagram (denumite în continuare în mod colectiv „date cu caracter personal“).
 • Utilizatorul este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de către furnizor, în scopul îndeplinirii obligațiilor decurgând din contractul de prestări de servicii și pentru trimiterea de alte mesaje comerciale de către furnizor.
 • Furnizorul poate însărcina un terț ca procesator pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.
 • Utilizatorul recunoaște că este obligat să furnizeze informațiile personale în mod corect și fără întârzieri nejustificate, și că este obligat să informeze furnizorul cu privire la orice modificare a datelor personale.
 • Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pe o perioadă nedeterminată. Datele personale vor fi prelucrate electronic într-un mod automatizat sau în formă tipărită, într-un mod neautomatizat.
 • Utilizatorul confirmă că informațiile personale sunt corecte și că a fost informat că furnizează aceste informațîi cu caracter personal în mod voluntar. Utilizatorul declară că a fost informat că îşi poate revoca acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către furnizor printr-o notificare scrisă trimisă la adresa furnizorului.
 • Utilizatorul, în cazul în care presupune că furnizorul sau procesatorul efectuează prelucrarea datelor sale cu caracter personal într-un mod incompatibil cu protejarea viețîi sale private și personale sau într-un mod ilegal, în special în cazul în care datele personale sunt inexacte în ceea ce privește scopul prelucrării are dreptul :
 • să solicite explicațîi din partea furnizorului sau procesatorului,
 • să solicite ca furnizorul sau procesatorul să corecteze această stare de fapt. Mai precis, prin blocarea, corectarea, completarea sau lichidarea datelor cu caracter personal. În cazul în care cererea utilizatorului în conformitate cu presupunerile anterior formulate se dovedește a fi justificată, furnizorului sau procesatorul au obligația de a rectifica fără întârziere situația. Dacă furnizorul sau procesatorul nu rezolvă cererea utilizatorului, acesta din urmă are dreptul de a face apel direct la oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal. Această dispoziție nu afectează dreptul utilizatorilor de a se adresa direct, din proprie inițiativă către Oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.
 • În cazul în care utilizatorul solicită informațîi cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal, furnizorul este obligat să livreze aceste informații. Furnizorul are dreptul ca pentru furnizarea informațiilor în conformitate cu cererea anterior formulată, să necesite o compensație rezonabilă care să nu depășească costurile de furnizare a informațiilor respective.
 • Utilizatorul este de acord să primească mesaje comerciale și informațîi de la furnizorii de servicii sau prestatorii de servicii conexe pe adresa utilizatorului și de a primi mesaje comerciale de la furnizor.
 1. RETRAGEREA DIN CONTRACTUL DE FURNIZARE SERVICII

Utilizatorul care este consumatorul, are dreptul de a se retrage din contractul de furnizare servicii, prin trimiterea unei cereri de anulare a utilizării serviciilor, pe aceeași adresă de e-mail utilizată la încheierea prezentului contract.  

 1. UTILIZAREA PAGINILOR WEB
 • Utilizatorul sau altă persoană care utilizează site-ul recunoaște că, fără acordul prealabil scris al furnizorului nu are dreptul să utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate situate pe site și protejate de drepturi de autor.
 • Utilizatorul este de acord să plaseze pe site numai conținut al cărui autor este, sau al cărui autor și-a dat utilizatorului acordul privind publicarea conținutului pe site. Utilizatorul declară că plasarea și publicarea conținutului nu afectează în mod ilegal drepturile de autor ale unor terțe părți sau alte drepturi și că nu sunt încălcate nici alte reglementări generale cu caracter obligatoriu.
 • newretro.ro nu este responsabil pentru comportamentul utilizatorilor.
 • Utilizatorul nu are dreptul ca în procesul utilizării site-ului furnizorului să folosească mecanisme, software sau alte proceduri care au sau ar putea avea un impact negativ asupra funcționării site-ului sau a serverului.
 • Utilizatorul este autorizat să introducă informații pe site-ul web. Mai precis este vorba de crearea de seturi (colaje), colecții, încărcarea de imagini, adăugarea de comentarii. Mesajele exprimă punctele de vedere ale autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al newretro.ro.
 • newretro.ro nu este responsabil pentru veridicitatea informațiilor conținute în contribuții și conformitatea acestor informații cu legea.
 • newretro.ro are dreptul de a elimina orice contribuție, fără justificare.
 • Contribuțiile devin proprietatea newretro.ro la adăugarea acestora pe site iar autorul acestora transferă furnizorului drepturile de autor asupra acestor contribuții, chiar dacă îi aparțin conform legii privind drepturile de autor și anume: de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afișa public, prezenta public, reproduce, tipări, sub-licenția, transfera sau vinde orice astfel de comunicare și de a crea lucrări derivate, sub-licențiere către terți a dreptului de a aplica fără restricții oricare drepturi anterioare acordate în legătură cu aceste contribuții.
 • Prin inserarea contribuției, utilizatorul renunță la orice drept de recompensă și declară că nu va restricționa modul de utilizare a contribuției inserate.
 • Utilizatorul nu are drept la nicio compensație pentru inserarea contribuției.
 • newretro.ro are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contribuției unei terțe părți.

 

Multumim!

Pentru întrebări, trimiteți un mail la contactnewretro@gmail.com