Datele solicitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Newretro SRL, cu sediul in Otopeni, Str Grivita, Nr 35E, Ilfov, CUI 30567164, CIF J23/2385/2012, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

 

NEWRETRO S.R.L. este un operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

Scopul colectarii datelor este:

 

 • – informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor,    rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si sau serviciile achizitionate.
 • trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail)
 • – de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul clientului/cumparatorului
 • crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice fara crearea de profiluri individuale

– raspunde intrebarilor pentru a onora cererile sau comenzile Clientului

 

 • – procesa platile efectuate pentru produsele si serviciile Newretro SRL 
 • – efectua orice alte operatiuni necesare pentru furnizarea serviciilor si produselor Newretro SRL în relatie cu Clientul
 • – realizarea unor interese legitime Newretro SRL

– pentru a crea si mentine conturile de Client

– pentru administrarea oricaror programe de fidelizare ale  persoanelor, asociate contului de Client

 • – pentru a asigura protectia necesara, identificarea si prevenirea fraudelor si altor tipuri de infractiuni, reclamatiilor si altor obligatii si pentru a respecta legislatia aplicabila,
 • – pentru a imbunatati produsele si serviciile Newretro SRL, prin evaluarea numarului de utilizatori care acceseaza sau utilizeaza produsele si serviciile newretro.ro, care sunt caracteristicile produselor si serviciilor care prezinta cel mai mult interes pentru clienti, care sunt tipurile de oferte pe care clientii si le doresc si modul in care functioneaza produsele si serviciile online din punct de vedere tehnic.

 

Ce vom face cu datele

Newretro SRL  poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza:

– furnizorilor de servicii de curierat

– furnizorilor de servicii de marketing

– furnizorilor de servicii de plata/bancare (Newretro SRL nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. )

 Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

Cat timp pastram datele

Vom stoca informatiile dvs. atata timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atata timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre Newretro SRL prin email la adresa contactnewretro@gmail.com sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

Care sunt drepturile dvs

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege:

 • – Dreptul de acces inseamna ca aveti dreptul de a obtine o confirmare din partea Newretro SRL ca prelucram sau nu datele iar daca da, sa oferim acces la aceste date precum si informatii despre cum sunt prelucrate.
 • – Dreptul la portabilitate se refera la faptul ca se pot  primi datele personale într-un format structurat, care poate fi citit automat si la dreptul ca acestea pot fi transmise direct altui operator
 • – Dreptul la opozitie vizeaza dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale atunci cand aceasta deserveste un interes public ori un interes legitim al nostru
 • – Dreptul la rectificare se refera la corectarea fara intarizeri nejustificate, a datelor personale inexacte
 • – Dreptul la stergere/dreptul de a fi uitat inseamnă ca exista dreptul sa iti stergem datele colectate fara intarzieri nejustificate, in oricare din urmatoarele situatii: nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, v-ati  retras consimtamantul si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare; vă opuneți prelucrarii, datele au fost colectate ilegal, datele trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale, colectarea s-a făcut cu oferirea de servicii ale societatii informationale
 • – Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat daca se contesta exactitatea datelor pe o anumita perioada, daca prelucrarea este ilegala dar nu se doreste stergerea datelor doar restrictionarea, in cazul in care Newretro SRL nu mai are nevoie de datele personale in vederea prelucrarii insa sunt solicitate pentru apararea unui drept in instanta, daca te-ai opus prelucrarii pentru intervalul de timp cat se verifica daca drepturile legitime prevaleaza asupra drepturilor tale.

 

      Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

     Newretro SRL foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul sau.

      Newretro SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, insa nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul Newretro SRL.

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa contactnewretro@gmail.com.

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa contactnewretro@gmail.com. Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.