/, Reduceri/Palton Vintage Second Hand Barbati Dublu Fata Lana Pepita Parka Kaki XL XXL

Palton Vintage Second Hand Barbati Dublu Fata Lana Pepita Parka Kaki XL XXL

99,00lei 79,00lei

REZERVAT. Palton vintage / second hand pentru barbati, ideal in perioada de toamna sau iarna. Are doua fete: una din lana pepita, cu maro, crem si putin gri albastrui, iar cealalta dintr-un fel de doc kaki uni. Ca si forma, este clasic, drept, se largeste foarte putin in partea de jos, are umerii pe rotund, guler simplu, nasturi pe mijloc, cordon in talie si buzunare laterale oblice. Marime: XL , XXL (circumferinta sus – 120 cm, latime umeri spate – 55/56 cm, lungime maneca – 65 cm, lungime palton – 110 cm). Conditie: excelenta.

Categorii: ,

Descriere

Palton vintage / second hand pentru barbati, ideal in perioada de toamna sau iarna. Are doua fete: una din lana pepita, cu maro, crem si putin gri albastrui, iar cealalta dintr-un fel de doc kaki uni. Ca si forma, este clasic, drept, se largeste foarte putin in partea de jos, are umerii pe rotund, guler simplu, nasturi pe mijloc, cordon in talie si buzunare laterale oblice. Marime: XL , XXL (circumferinta sus – 120 cm, latime umeri spate – 55/56 cm, lungime maneca – 65 cm, lungime palton – 110 cm). Conditie: excelenta.

Informații suplimentare

Marime

, ,

Navigarea pe acest site implica acceptarea politicii noastre de confidentialitate. Folosim cookieuri pentru a ne asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta online. Ok