//Camasa Anii 80 cu Buline Mari M

Camasa Anii 80 cu Buline Mari M

35,00lei

Camasa vintage anii 80, alba cu buline mari de culoare roz, albastru, verde si mov. Are maneci scurte si se inchide in fata, pe mijloc, cu nasturi in nuante de gri si alb. Este larguta si lunguta, despicata putin in partea de jos, de doua ori in fata si de doua ori in spate. Fabricata in Germania de Vest. Material: foarte buna si placut, vascoza. Marime: M (bust – maxim 96 cm, talie – maxim 92 cm, latime umeri spate – maxim 42 cm, lungime – 78 cm). Conditie: foarte buna (are mici urme de purtare- este reparata in doua locuri – vezi foto – , de aceea si pretul este unul pe masura).

Descriere

Camasa vintage anii 80, alba cu buline mari de culoare roz, albastru, verde si mov. Are maneci scurte si se inchide in fata, pe mijloc, cu nasturi in nuante de gri si alb. Este larguta si lunguta, despicata putin in partea de jos, de doua ori  in fata si de doua ori in spate. Fabricata in Germania de Vest. Material: foarte buna si placut, vascoza. Marime: M (bust – maxim 96 cm, talie – maxim 92 cm, latime umeri spate – maxim 42 cm, lungime – 78 cm). Conditie: foarte buna (are mici urme de purtare- este reparata in doua locuri – vezi foto – , de aceea si pretul este unul pe masura).

Navigarea pe acest site implica acceptarea politicii noastre de confidentialitate. Folosim cookieuri pentru a ne asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta online. Ok