//Camasa Vintage Anii 80 Galbena cu Bulinute Negre si Batista M,L

Camasa Vintage Anii 80 Galbena cu Bulinute Negre si Batista M,L

38,00lei

Camasa vintage anii 80, galbena cu bulinute negre. In zona pieptului are un buzunaras fals, din care iese o batistuta neagra :). Se inchide in fata, pe mijloc, cu nasturei negri. Are guler ca de camasa si mici revere. Manecile scurte sunt intoarse. Ca si croiala este dreapta. Material: 80% vascoza, 20% poliamida. Marime: potrivita atat pentru M, cat si pentru L (bust, talie – maxim 102 cm, latime umeri spate – 41 cm, lungime – 62 cm). Conditie: excelenta.

Categorie:

Descriere

Camasa vintage anii 80, galbena cu bulinute negre. In zona pieptului are un buzunaras fals, din care iese o batistuta neagra. Se inchide in fata, pe mijloc, cu nasturei negri. Are guler ca de camasa si mici revere. Manecile scurte sunt intoarse. Ca si croiala este dreapta. Material: 80% vascoza, 20% poliamida. Marime: potrivita atat pentru M, cat si pentru L (bust, talie – maxim 102 cm, latime umeri spate – 41 cm, lungime – 62 cm). Conditie: excelenta.

Informații suplimentare

Marime

,

Navigarea pe acest site implica acceptarea politicii noastre de confidentialitate. Folosim cookieuri pentru a ne asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta online. Ok