Divele clasice si secretele lor bizare de infrumusetare

Daca aveati impresia ca vedetele de azi fac mari sacrificii pentru a fi atat de frumoase precum le vedem pe internet, la televizor sau in reviste, aveti dreptate :). Multe dintre ele se chinuie rau. Comparandu-le insa pe ele cu divele de altadata, avem tendinta sa credem ca starurile din epoca de aur a Hollywood-ului, erau doar frumoase de la natura si atat, ca ele nu faceau mari eforturi pentru a ne arata pe ecrane acele gene lungi si dese, acele buze senzuale, acei pometi perfecti, silueta de viespe si un par minunat.

Ei bine, se pare ca n-a fost chiar asa: conform Harper’s Bazaar, aveau si ele unele secrete de infrumusetare bine ascunse sau… nu prea, din moment ce astazi cititi despre ele 🙂

marilyn monroe

Ca sa para ca are buzele mai carnoase, Marilyn Monroe ii cerea celui care o machia sa  aplice 5 nuante diferite de ruj, ca sa dea impresia de volum. Avea rosu mai inchis pe margini si din ce in ce mai deschis, pana in zona de mijloc.

elizabeth taylor

Ca si Cleopatra, se pare ca Elizabeth Taylor obisnuia sa-si rada puful de pe fata. Cum scapa de el, cum fata devenea mai luminoasa 🙂

audrey hepburn

Care era secretul genelor de caprioara ale lui Audrey Hepburn ? Dupa ce-si aplica mascara, folosea un ac pentru a separa fiecare fir de par in parte si astfel ele erau puse mult mai bine in evidenta. Clar aveau mai mult timp in acele vremuri.

marlene dietrich

Despre Marlene Dietrich se spune ca si-ar fi scos molarii ca sa-si accentueze pometii. Probabil era mai interesata de cum arata fata ei cu gura inchisa, decat cu ea deschisa.

greta garbo

Pentru o privire mai teatrala, Greta Garbo isi accentua ochii cu un amestec de vaselina si carbune.

ingrid bergman

Ingrid Bergman prefera sa fie cat mai naturala, de aceea folosea machiaj doar in filme. Obisnuia insa sa-si rada un centimetru din parul de pe frunte, pentru ca zona respectiva sa para mai lata.

gloria grahame

Gloria Grahame avea impresia ca buza ei de sus este prea subtire si atunci isi baga pe interior cateo bucatica de vata sau de pansament ca sa para mai umflata. Si scena sarutului cum mai avea loc?

Alte femei, alte vremuri. Spre deosebire de ele, noi astazi putem apela la gene false, botox, acid hialuronic, epilare definitiva, operatii estetice si lista poate continua. Dar suntem mai frumoase?

 

 

 

 

 

Share this Post!

About the Author : adnpreda

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.