/Despre noi
Despre noi2019-02-05T18:10:07+00:00

NewRetro.ro este un magazin online de haine si accesorii retro, vintage si second hand, care a aparut dintr-o pura pasiune si care s-a transformat incet-incet intr-o colectie destul de mare, reinnoita mereu, care este acum la dispozitia voastra. Iubim hainele vintage pentru ca fiecare piesa in parte este diferita de cealalta, pentru ca ele nu te plictisesc niciodata si cand lumea de azi simti ca te sufoca, ele te transpun intr-o lume trecuta, dar parca mai frumoasa. Ideea de a deschide acest magazin online a aparut timid, dar s-a cuibarit atat de profund in minte si in suflet, incat nu ne-am lasat pana cand nu am tradus-o in realitate.

Sa porti vintage nu inseamna sa te imbraci precum bunica, ci din contra, sa porti piese spectaculoase, pe care nimeni altcineva nu le mai are in garderoba si sa le combini cu elemente actuale, pentru un look original.

Cand eu aleg o piesa vintage, o fac pentru ca imi vine foarte bine, pentru ca mi se pare ca arata ca o opera de arta, ca un tablou, pentru ca am mai vazut-o doar in filme ori in copilarie, pentru ca mi-e teama ca daca n-o opresc atunci probabil ca n-o s-o mai vad niciodata si pentru ca imi ofera satisfactia de a purta ceva care spune o poveste, are o istorie, iar eu voi adauga un nou capitol in existenta acelui lucru.

De asemenea, acest magazin online exista si pentru ca vrem sa incurajam oamenii sa mai poarte si haine refolosite, in ideea de a nu mai cumpara in fiecare sezon saci intregi de ”cârpe” noi, pe care le aruncam anul viitor la gunoi. Poluarea provocata de industria textilelor este in topul celor mai daunatoare pentru Planeta asta amarata, pe care o numim ”acasa”.

Din respect pentru ele si pentru voi, inainte ca produsele newretro.ro sa ajunga in fata voastra, sunt curatate, calcate si reparate, acolo unde este cazul.

Acestea fiind scrise, spor la cumparaturi! 🙂

Pentru orice alte intrebari, urmariti sectiunea Intrebari Frecvente sau lasati un mesaj.

NewRetro SRL, CIF: 30567164

Blog NewRetro.ro

  • olivia newton john grease

Ce ti-e si cu viata asta…

Va mai amintiti filmul "Grease", cu John Travolta si Olivia Newton John, cand erau ei tineri, frumosi si

Navigarea pe acest site implica acceptarea politicii noastre de confidentialitate. Folosim cookieuri pentru a ne asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta online. Ok