Ce n-ai sa vezi la o frantuzoaica

De ce sunt considerate frantuzoaicele atat de stilate? Au aerul ca nu se straduiesc prea mult sa faca impresie, nu ies pe strada impopotanate ca un bichon al unei doamne excentrice, din contra, defileaza cu acel aer elegant, dar simplu, relaxat, dar rafinat, care vine parca natural si nu stii exact ce-au facut pentru a-l obtine.

„whowhatwear.com” a intrebat cateva bloggerite frantuzoaice pasionate de fashion de unde vine acel „je ne sais quoi” fermecator la ele. Raspunsul lor a fost simplu: nu au nicio formula secreta, doar ca ele considera gresite anumite artificii stilistice si NU apeleaza niciodata la ele. Cititi si comentati daca este sau nu asa:

1. In primul rand, sustin ca ele nu poarta tocuri foarte inalte si ca niciodata nu veti vedea o frantuzoaica avand incaltari ca Lady Gaga

1

2.  Nu poarta sutien cu push-up. Ele cred ca si sanii mici sunt sexi 🙂

2

3. Frantuzoaicele evita sa poarte haine sau accesorii cu nume de branduri la vedere. Ele merg mai mult pe ideea ca o femeie este sau nu stilata daca stie cum sa-si poarte hainele, nu numele unei Case de Moda pe piept.

3

4. Nu-si pun prea multe accesorii. Sa te incarci cu mai mult de trei o data, devine deja bulversant. Cat despre piesele statement, ele trebuie purtate singure.

4

 

 

5. Frantuzoaicelor le place simplitatea, in general, nu sa se dea in spectacol: daca au o tinuta foarte chic, isi pun putin machiaj si daca au doar o camasa si o pereche de jeansi, atunci un ruj rosu le scoate in evidenta.

5

6. Si ultimul punct la care ne oprim astazi este ca frantuzoaicelor nu le place sa dea impresia ca s-au straduit prea mult pentru look-ul lor. Nu vor sa arate ca o papusa Barbie proaspat scoasa din cutie, cu buclele tepene si cu haine care le incorseteaza. Adora lejeritatea. Stilata 🙂

super 2

A tout a l’heure, mes amis! 🙂

 

Share this Post!

About the Author : adnpreda

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.