//Julia Roberts si parul de la subrat

Julia Roberts si parul de la subrat

 

Nu știu dacă vouă vă e cunoscută, dar eu tocmai am văzut această fotografie a Juliei Roberts cu ghemotocul de blană la subraț, despre care inițial am crezut că este o glumă. Am căutat și se pare că nu, nu este nicio făcătură in photoshop, imaginea este pe bune și a fost surprinsă de paparazzi la premiera filmului ”Notting Hill”, în 1999.

Bineînțeles că imediat aceste imagini au creat mare vâlvă, rivalizând ca interes cu premiera filmului însăși. Lumea a reacționat în fel și chip, fiecare dându-și cu părerea despre motivele pentru care marea actriță ne-a arătat naturalețea umană, în toata splendoarea ei. Și nu mă refer acum la zâmbet.

Unii au spus că părul ei de la subraț este de fapt un manifest feminist, unii că ar vrea astfel să susțină curentul punk -rock, iar alții că iubitul ei din acea perioadă și-o dorea păroasă. Indiferent de vorbe, acel moment a rămas în memoria showbiz -ului ca exemplul suprem de sfidare a șabloanelor de frumusețe, în care o divă vine pe covorul roșu fix cum are ea chef: în rochie roșie cu paiete și neepilată.

Atunci, Julia Roberts nu a răspuns în niciun fel acestor comentarii, lăsând să se înțeleagă cum că nu-i pasă de ce spune lumea.

Abia anul trecut, după 19 ani de la acea întâmplare memorabilă, ea a dat în sfârșit o explicație, în cadrul unui talk – show.

Știți ce a spus? Țineți-vă bine! A spus că-și amintește perfect acel moment și că de fapt nu a fost nimic intenționat: pur și simplu nu s-a gândit, în timp ce le făcea cu mâna fanilor, la faptul că rochia ei avea o mânecă foarte scurtă, arătând astfel lumii un detaliu intim, care n-ar fi vrut să se vadă. ”N-am ținut neapărat să demonstrez ceva anume, poate doar să-mi demonstrez mie că sunt și eu un om pe planeta asta…”. Simplu 🙂

Si Sophia Loren este una dintre marile vedete care și-au arătat părul de la subraț, după cum se vede în această fotografie realizată în 1955, care este una studiată, și în care cu siguranță fotograful vede păduricea, dar nu consideră că trebuie ascunsă, pentru că în acea perioadă era natural ca femeile să aibă păr pe corp și să se mai și vadă. Azi, este considerat un detaliu rușinos, care nu trebuie să existe pe corpul femeilor și de care ar fi ideal ca ele să scape definitiv. Cât despre Sophia Loren, fotografia rămâne una frumoasă, chiar și cu păr 🙂 :

sophia loren par subrat

Concluzionând, intenția nu este nicidecum de a arăta cu degetul sau de a ironiza aceste celebrități. Într-o lume în care se caută perfecțiunea fizică mai presus decât orice și decât oricând, în care femeile își modifică trupurile pentru a intra în tiparul ideal, este reconfortant să vezi că există și vedete cărora li se întâmplă, ca și nouă, să fie imperfecte, adică să fie oameni. Vă pup 🙂

By |2019-12-30T09:27:27+00:00decembrie 30th, 2019|BLOG|Comentariile sunt închise pentru Julia Roberts si parul de la subrat

About the Author:

Navigarea pe acest site implica acceptarea politicii noastre de confidentialitate. Folosim cookieuri pentru a ne asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta online. Ok