Eu – tablou

photo 2 (1)

Da, am o prietena super talentata, care picteaza cu multa sensibilitate si pe care am amenintat-o ca atunci cand voi avea multi bani ;) , ii voi cumpara toate desenele in creion si carbune, mai ales ca multe dintre ele au un aer vintage care ma umple de emotie. In imaginatia mea, ele si-au gasit deja locul pe peretii magazinului meu vintage, tot imaginar. Deocamdata :D . Va arat cateva dintre ele mai jos, dar pana una-alta, sa coboram cu picioarele pe pamant,  mai exact intr-o mansarda boema de artist, unde prietena mea, dupa ce intr-un final m-a prins disponibila, m-a asezat pe un scaun si a inceput nebunia.

Pentru ca era spre seara si lumina insuficienta pentru a se aseza la treaba pe indelete, – din cate mi-a spus un portret ii ia cam 6 ore de munca, timp in care subiectul nu trebuie sa se miste :) ! -, a hotarat ca mai bine imi face multe poze dupa care sa poata crea ulterior. Zis si facut. Si m-a luat, m-a invartit, m-a pus intr-o mie de pozitii, cu mainile intr-un fel, cu picioarele altfel, privirea incolo, capul dincolo, ce sa mai, dupa vreo ora de rasuciri, s-a aratat multumita de rezultat si m-a pus pe liber, nu inainte de a-i promite ca-mi voi gasi timp cu alta ocazie si voi binevoi sa revin la mansarda ei pentru cateva ore in care sa ma picteze “pe viu” :)

 

La insistentele mele, a incercat totusi o varianta, care a iesit cam asa:

Cand deja se inserase bine, am lasat culori, sevalet si tablouri si am iesit sa ne racorim intr-o plimbare de la Ateneu spre Centrul Vechi.

Abia astept sa vad ce va iesi intr-un final din mainile prietenei mele. Recunosc, sper sa-l si primesc cadou ca sa-l pastrez amintire pentru nepoti, stranepoti si cine-o mai urma dupa mine :) . Bineinteles, daca artista va dori sa-l vanda si peste ani sa devina celebru, nici asa nu-i cu suparare :D

Ca sa nu raman cu datorii, va arat inainte de la revedere si desenele despre care am scris la inceput ca-mi sunt atat de dragi.

Nu ca sunt frumoase?

Daca vreti sa admirati si alte creatii sau sa ramaneti in contact cu autoarea lor, o gasiti aici, pe facebook: https://www.facebook.com/schizziart?fref=ts

Va puuuup!

 

Share this Post!

About the Author : adnpreda

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.